Våra produkter

CRAFTWOOD

Craftwood är vårt mest populära material och tillhör vårt basutbud av shutters. Craftwood shutters finns i 5 olika vita nyanser och samtliga färger är UV-beständiga för att undvika att den blir blekt eller gulnad. Ytan är både slitstark och hållbar för att hålla rent samt undvika sprickor och slitage.

SILKWOOD

Silkwood är ett exklusivt material av riktigt trä. Eftersom detta material är lättare lämpar det sig särskilt för shutters som är vidare och större. Silkwood shutters finns i 17 färger och nyanser och samtliga färger är UV-beständiga för att undvika att den blir blekt och gulnad. Ytan är både slitstark och hållbar för att hålla rent samt undvika sprickor och slitage.

VIT TEAK

Vit teak är vår premiumprodukt och passar dig som vill ha det absolut bästa. Vit teakshutter är FSC-märkt. FSC-Certifiering. Val på lamellstorlek är 47, 63 eller 89mm. Vit teak finns i 19 färger och nyanser samt 34 olika betsade varianter. Samtliga är UV-beständiga. Ytan är både slitstark och hållbar för att hålla rent samt undvika sprickor och slitage.

Våra shutters är alltid måttbeställda och designade tillsammans med dig som kund.

Shutters kan användas som insynsskydd, för att reglera ljusinsläpp, som dörrar, rumsavdelare eller helt enkelt för att det är den snyggaste fönsterinredningen man kan tänka sig.

Stockholm Shutters är den mest etablerade leverantören på marknaden. Vi levererar shutters i diverse träslag och i den färg som bäst smälter in i miljön i ditt hem, på kontoret, i sommarhuset eller i ateljén.


Till fotogalleriet