Q & A

Frågor och svar

Vänligen mät ut de fönster som ni är intresserade att få shutters installerade till. Sänd oss dessa måtten tillsammans med ett foto på varje fönster så återkommer vi med ett prisförslag så fort som möjligt. Därefter kommer vi gärna och träffar er personligen för att gå igenom arbetet steg för steg gällande design, färgval och övriga punkter som bidrar till att ni kommer bli så nöjda som möjligt med resultatet.
Kom ihåg att shutters måste mätas med millimetertolerans för att vi skall få bästa möjliga passning till era fönster.
Generellt tar det mellan 8 till 10 veckor för att de nya fönsterluckorna/shutters skall levereras till oss. Så fort vi får en avisering gällande datum tar vi kontakt med er för att boka en tid för installation så att allt flyter på så fort som möjligt.

Shutters fungerar utmärkt som insynsskydd samtidigt som de skapar en trygg och mysig miljö i rummet. Dem är också fördelaktiga både sommar- och vintertid då de bidrar till att jämna ut temperaturskillnaderna – på vintern hjälper dem att hålla värmen inne och på sommaren hjälper dem att hålla temperaturen sval och behaglig.

Då är ni alltid varmt välkomna att höra av er till oss – vi svarar mer än gärna på allt som berör shutters, fönsterluckor, persienner, markiser och övrig fönsterarmatur. Nedan på denna sidan finner ni ett kontaktformulär.

Kontakta oss enkelt via formuläret nedan:


Ert namn (obligatorisk)

Er epost-adress (obligatorisk)

Ert telefonnummer

Ert ärende

Ert meddelande

Bifoga filer vid behov (Ex. bilder på era fönster)

-